LIFE UPDATE

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Hallå! Hej! Jag lever! Ja, här har inte uppdateringen varit den bästa det senaste dagarna, rent av usel. Har varit sjuk om det är något att skylla på, lathet en annan och en tredje noll inspo. Under dessa dagar har jag bland annat varit på mösspåtagning (hade sjuuukt roligt), ätit godaste pizzan (vem väljer vesuvio när det finns pizza med parmaskinka och ruccola!?) varit på p3älskar med Sanna, Vh, Maggan, Linnea, Sebbe och Viktor! Bockat av några skoluppgifter har jag också gjort. Hälsat på Felicia och myst med hennes kattunge och kurerat mig från en ihållande förkylning. Det var nog det mesta tror jag. Ojoj, tiden går fort! Redan sommarvärme och lite tid kvar av skolan. Nu ska jag sova. Tack för mig. Xx