LASH SERUM

IMG_0150

IMG_0151

IMG_0152

Elizabeth Arden Prevage Lash + brown serum HÄR , La roche-posay Make-up remover HÄR

Igår komma mamma äntligen (har saknat såå!!) hem och överraskade med några presenter. Ett frans och bryn serum från Elizabeth Arden som jag verkligen ser fram emot att testa. Har läst lite om fransserum tidigare och en del serum ger verkligen en jättestor förändring. Från det recensioner jag läst verkar detta serum inte alls ha några dåliga biverkningar utan att det endast gör fransarna längre, så jag hoppas verkligen att det fungerar ska bli kul att se om några veckor. Fick även en make-up remover som jag testade igår och den gjorde verkligen huden jättemjuk efteråt. Xx

!!!! Glöm inte att det idag är sista dagen att få 20% rabatt hos caseapp.se om ni anger ANNAS20 !!!!