REVE

IMG_9079

IMG_9077


IMG_9084

Heej! Det har varit en riktigt fullspäckad dag idag. Den började inte riktigt som planerat eftersom alla tåg in till Stockholm var inställda vilket gjorde att jag istället var tvungen att ta flygbussen. Trots stressen och krånglet kom jag ändå tillslut fram till eventet som var Reve’s kontor. Väl där minglade vi, åt frukost, fick en introduktion om hur man som bloggare kan använda appen Reve samt fick ta del av Chiquelles nya vårkollektion. Var jätteroligt att få träffa de andra tjejerna och jag lärde även känna Micaela och Julia som också bloggar här på weuntd. När eventet var slut och vi fått goodiebags gick jag, Julia och Micaela på stan en stund innan det var dags för mig att åka tillbaka. Trots en kort vistelse i Stockholm hade jag jättetrevligt och det var kul att få lära känna lite nya människor! Xx