2015

IMG_5084

Processed with VSCOcam with f2 preset

Januari
Firade nyår hemma hos Melinda innan vi drog in till stan vid tolvslaget. Därefter hamnade vi på en nyårsfest på hermelinen, väldigt speciellt men otroligt roligt! Sen började 2015 och januari är väl egentligen inte januari om det inte blir minus 30 och det kommer mycket snö. 

IMG_5537

IMG_5679

Februari
Först ut var Moa att fylla 18 år och det firades med hattfest hemma hos henne. Sen var det min tur! Jag bjöd mina  tjejer på en pinkparty hemma hos mig där jag bjöd på massor av olika snittar. Jag kämpade med dom i flera timmar haha…Februari flöt på, och jag, Julia och Agnes spelade in en podcast i skolan. Roligt var det när vi satt för några lektioner sedan och lyssnade på det vi spelat in… herregud säger jag bara…

IMG_5915

Mars
Jag sprang till bussen och halkade, slutade att jag fick åka till sunderbyn och sy några stygn. Trist, har ett så fult ärr kvar fortfarande. Linnea fyllde år och gänget samlades först hos henne och sedan åt vi middag och spelade bowling på Olearys. Och i slutet av mars blev jag ensam efter att haft ett förhållande i 1,5 år.

IMG_6133

IMG_6285

April
Började April med att åka till Kåbdalis, tror det var den enda gången jag åkte skidor i år faktiskt. Hoppas att det blir mer skidåkning i år, blir ju lite lättare eftersom både jag och de flesta av mina kompisar har körkort nu. Och körkort, det tog jag också i April!!! Juste, jag började också att blogga men då på devote.

IMG_6608

IMG_6956

Maj
Maj var en väldig händelserikmånad! Började hos Sanna på valborg där vi åt middag och sedan for in och fortsatte i stan. Några helger efter for jag lite oväntat till Ibiza. Jag vann nämligen två biljetter till Nelly.com stora poolparty på Ibiza och tog med mig Freddan. Brännbollsyran i Umeå var jag också på!

Processed with VSCOcam with f2 preset

IMG_7005

Juni
Slutade tvåan på gymnasiet och det blev juni! För att fira att vi klarat spanskan hade vi en middag hemma hos Agnes i spanskanda då vi gjord tacos. Midsommar var det också och vi träffades upp hos Hanna. Sen började jag jobba på mitt första riktiga jobb, Coop.

IMG_8052

Processed with VSCOcam with f2 preset

DSC_0455

Juli
Jag varvade jobb med spontana sommarkvällar och när jag var ledig passade jag på att vara ute i solen så mycket som möjligt. En dag hade jag och Elin och Agnes godaste picknicken i södra hamn. Men soliga dagar denna sommar var mycket sällsynta, så det gällde att ta vara på de få som fanns. Jag blev även moster till finaste lilla Hjalmar! <3

IMG_9637

DSC_0250

Augusti
Jag och gänget for till Ayia Napa en vecka. En av kvällarna köpte vi biljetter för att se när Snoop Dogg spelade på en beachclub med kritvit sand. Verkligen en minnesvärd kväll! När vi kom hem vara det bara en vecka kvar tills vi började vårt sista skolår.

Processed with VSCOcam with f2 preset

September
Tog farväl av sommaren och tog sista båtturen för året med mamma och pappa. Flyttade även in i en nytt rum och jag och mamma hjälptes åt att måla väggar och tak.

DSC_0812

DSC_1209

Oktober
Spenderade en helg i Stockholm med mamma och pappa. Träffade lilla Hjalmar, shoppade och åt god mat! Jag och Jullan var hårmodeller en dag för Matrix, spännande eftersom jag inte gjort något liknande förut. Hade även halloweenfest med mina kompisar hemma hos mig!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

November
Hade världens roligaste helg med Melinda och Agnes i Stockholm. Bodde i världens minsta rum mitt i stan och gick på festivalen November Lights! November som annars brukar vara så grå och trist var i år en av den roligaste månaderna.

Processed with VSCOcam with f2 preset

December
December och julen knackade på, men mitt i allt julstök reste jag och familjen till Gran Canaria. Vi bodde på ett jätte härligt hotell med utsikt över en hamn! Härligt att få komma till solen och värmen. Xx