BEAUTY FAVS

fav1. Macadamia Professionel Leave-In Cream, detta är ett leave-in balsam som gör håret både mjukt och skyddar mot solens starka strålar. Gott luktar det också! Tror att det egentligen är till för att fixa lockarna men jag brukar göra lite som jag känner för och även ha det i rakt hår. Rekommenderas varmt!

2.The Balm Mary- Lou Manizer Luminizerdetta är en stor favorit i sminkväska! Den perfekta highlightern!!! Skulle inte klara mig utan den hahah.

2. Rainforest Moisture Hair Butterhar inte prövat en bättre hårinpackning faktiskt! Gör verkligen under med håret då det blir superlent och supermjukt. Ja, den är helt enkelt superbra!

3.Anastasia Clear Brow Gel, har alltid tyckt att det här med bryngel har varit  överskattat så jag har alltid använt mig av hårspray. Men när jag för första gången prövade denna hos min kompis Hanna insåg jag att detta var allt annat än tjafs. Så jag tog mig i kragen och köpte mig en egen. Värt varenda öre!

4.Cocoa Brown 1 Hour Tan, vad vill man ha ut av en bra brun-utan-sol? En som torkar snabbt, har god lukt och bra jämn färg. Ja, det är precis vad denna cocoa brown ger dig.